Wanita2u 2nd Giveaway

11:30 PM Yanty Lee 6 Comments


This Is A Sticky Post To Read The Latest Entry Mind To Scroll Down , Thank You.


Sempena Hari Raya Aidilfitri ini , Kak Fash buat 2nd giveaway.
Sebagai penghargaan yang banyak memberi sokongan dalam memperkenalkan Wanita2u.com.

Apa yang anda perlu buat :

1. Blogger
  • Jadi follower blog Wanita2u.
  • Buat simple entry post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan salin syarat - syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 September 2011.

2. Facebook
  • Like page Wanita2u.
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah )
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u.

3. Twitter
  • Follow kakfash on twitter.
  • Retweet post ini (seperti gambar di sebelah ) dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash".
Senang bukan ? Meh lah pakat ramai - ramai join .

Sedikit pesanan penaja giveaway.

Setiap penyertaan berikan details tersebut di ruangan komen Wanita2u :
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username
Pesanan ringkas : Hanya penyertaan lengkap  ( mengikut syarat yang ditetapkan ) akan diterima.

Giveaway ini akan berlangsung mulai 3 September 2011 hingga 17 September 2011.

Semoga berjaya & Selamat Menyambut Aidil Fitri. 

6 comments:

  1. tq for joining this GA:)

    for fb method, ada yang xcomplete. yanty kena like entry GA ni then share kat wall yanty dan jgn lupa tag wanita2u okay, senang je. hehe

    for twitter, kena follow dulu then RT entry GA seperti dinyatakan. baru dpt point.

    ReplyDelete
  2. @Wanita2u: alhamdulillah akhirnya semua nya DONE - #3points!!

    ReplyDelete
  3. @ayie: jom je la .. xslh pun. kalau menang boleh bgi pada awek ke mak ke =). Masih ade mase..ayie

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen