KEJELITAAN KULIT BERMULA DARI DALAMAN DENGAN KITSUI WHITIE SNOW

Monday, February 7, 2022

Salam gais!

Raya dah makin dekat kan? Selain persiapan baju dan kelengkapan untuk sambut raya nanti mesti ada yang juga nakkan tampil dengan 'new look' , betul tak?


Jom sesama dengan Ty tampil jelitakan kulit yang bermula dari dalaman. Ya, nak cantik luaran ni bukan sekadar dari luaran sahaja gais tapi mestilah dari dalaman. Kalau kita jaga dari usus yang sihat maka kulit kita juga akan cantik sekaligus.

Macam tak percaya , kan tapi ianya terbukti dengan KITSUI Whitie Snow!

 

Ty percaya ramai inginkan kulit yang cantik dan cerah tapi korang kena pastikan usus korang dalam keadaan yang bersih dan sihat dahulu. 

Amalkanlah KITSUI Whitie Snow  kerana ianya dapat membantu :SIAPA SESUAI UNTUK AMALKAN KITSUI WHITIE SNOW?


BAHAN DALAM KANDUNGAN KITSUI WHITIE SNOW

Usus yang bersih pastinya akan menjadikan kulit lebih cerah dan sihat , dengan 2 kandungan yang hebat seperti NIACINAMIDE dan VITAMIN C  sahaja dapat membantu mencerahkan kulit yang sangat berkesan dan pastinya kandungan ini adalah selamat untuk digunakan dan diambil.

KITSUI Whitie Snow ini mengandungi Probiotic dan Prebiotic seperti vitagen yang mana dapat mencepatkan proses penghadaman makanan dan semestinya menyihatkan usus kita. Kandungan Probiotic dan Prebiotic adalah sebanyak 10 Billion CFUs setiap sachet. Ya , lepas minum kalau ke atas tu , baguslah. Sebabnya sistem penghadaman kita berfungsi dan bertindak lebih bagus untuk dapatkan usus yang sihat kan.


Ramuan : Acerola Juice Powder , Beet Root Extract , Maltodextrin , Prebiotic Frutafit IQ Inulin , Grape Seed Powder , Acai Berry Powder, Vitamin C-300mg , Guar gum , Citric Acid , Tricalcium ,Vitamin Mineral Premix (Vitamin A, Vitamin D3 , Biotin , Niacinamide , Vitamin B12 , Vitamin B2, Vitamin B6 , Calcium , Iron , Magnesium , Zinc) Probiotic Probiocap Rosell - 175ME.


Ia juga bertindak untuk menjadikan sebagai nutrisi yang lebih mudah diserap ke dalam sistem badan kita. Secara tidak langsung ini dapat membantu kita dari segi masalah kulit apabila usus kita mula sihat dan bersih.

BEBAS DARI BAHAN-BAHAN BERBAHAYA

Dan yang pastinya korang tak perlu risau atas kesan sampingan kerana KITSUI Whitie Snow ini adalah selamat dan bebas daripada bahan - bahan berbahaya.


Ya, pasti tiada pewarna tiruan , tiada gula berlebihan dan tiada perisa tiruan dalam kandungan KITSUI Whitie Snow ini. Jadi tak perlu bimbang dan was-was untuk mencuba demi mendapatkan usus yang sihat sekaligus kulit yang cantik dan cerah.

 

Dijamin halal , ada pengesahan dari KKM dan sebagainya.

Cuma jika korang dalam pantau perubatan dengan pihak klinik/hospital mahupun sedang ingin mengandung atau sedang mengandung atau sedang menyusu serta ada sebarang alergik , korang kenalah mendapatkan nasihat pakar perubatan atau ahki farmasi kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil sebarang product jua. Demi keselamatan dan kesihatan uolls juga.

Antara Testimoni  yang telah pun mengamalkan KITSUI Whitie Snow :

CARA PENGAMBILAN :


- Campur 1 sachet (15g) ke dalam 100/150ml air sejuk atau air suam

(goncang hingga sebati sebelum minum)

- Perlu minum sebelum atau selepas sarapan pagi pada setiap hari

 

Dapatkan KITSUI Whitie Snow dan dengan hanya pengambilan seawal 7 hari sahaja korang akan dapat lihat sendiri keberkesanannya , iaitu kulit yang lebih cantik dan cerah serta sihat.

Produk KITSUI Whitie Snow ini mestilah disimpan di tempat yang sejuk dan kering. Elakkan daripada terdedah cahaya matahari. Cam Ty , Ty memang letak kat opis sahaja , kalau Sabtu Ahad tak ada plan untuk overtime makanya Ty akan grab 2 sachet sesiap dalam handbag pada hari Jumaat supaya tidak ketinggalan untuk ambil KITSUI Whitie Snow pada setiap pagi sebelum atau selepas breakfast!

Yeah , kejelitaan kulit bermula dari dalaman dan pastinya dengan produk jenama No.1 terlaris di seluruh Malaysia ini dapat membantu korang capai impian korang. Insha-Allah. Dengan kesan seawal 7 hari sahaja kini korang boleh dapatkan KITSUI Whitie Snow di Watson terdekat ataupun secara atas talian iaitu di KITSUI Official Shopee Mall (klik) dengan menggunakan kod "KITSNOW" semasa checkout bagi menikmati potongan harga sehingga 25%!

 

Sebarang maklumat lanjut boleh dapatkan di sini:

Kitsui Website : https://kitsui.com.my/

Kitsui Official Shopee Mall : https://shopee.com.my/kitsui.my.hq

Kitsui Official Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

Kitsui Official Official Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

Kitsui Official Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/

Kitsui Official Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia/

Kitsui Official Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeauty

Jom KITSUI, Cantik Semulajadi !

 

3 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.