Pelancaran E-Book Rahsia Kejayaan Dan Teknik Perniagaan Dato Sri Aliff Syukri From Zero to Hero

3:13 PM Yanty Lee 1 Comments


Salam uolls,

Baru - baru ini Y.Bhg. Dato' Sri Aliff Syukri telah melancarkan sebuah keluaran terbaru beliau iaitu ; E-Book yang bertajuk "Zero To Hero". E-Book  ini menceritakan tentang kisah kejayaannya dari seorang individu yang dulu hidupnya susah dan kini telah berjaya membina empayar bisnes sendiri.

TERLAJAK LARIS
Tagline yang Ty rasa dari golongan budak ke dewasa pastinya tahu. Jadi mustahil lah tak ada siapa yang kenal dengan beliau. Mungkin ada yang rasa annoying  dengan tagline beliau tapi terikut -terikut juga kan? Jadi , apa kata jom ikut juga dia untuk jadi orang yang berjaya!


E-BOOK "ZERO TO HERO"
Sesuai untuk mereka yang ingin menceburi bidang usahawan bagi mendapatkan e-book ini kerana segala yang ada dalam e-book adalah eksklusif dan tidak ada di jual dalam bentuk fizikal sebuah buku di pasaran. Apa yang boleh didapati dan dipelajari juga sebagai pemangkin motivasi para usahawan muda dan yang ingin berjaya dari e-book ni? Sudah semestinya rahsia & teknik kejayaan Dato' Sri Aliff Syukri.

8 Resepi & Teknik Kejayaan Dato' Sri Aliff Syukri
1. Teknik Mencari Big Why Yang Powerful
2. Teknik Mula Bisnes Dengan Modal Rendah
3. Teknik Cari Founder Dari Awal Bisnes
4. Teknik Cari Ejen Dengan Pantas
5. Teknikal BeraniTerima Kritikan
6. Teknik Buang Malu
7. Teknik Urus Masa
8. Teknik Sentiasa Kekal Positif & Aktif


Dan , dapat mengenali siapa beliau lebih dalam walaupun hanya melalui e-book. Terutamanya , kisah beliau hanya bermula dengan perniagaan kecil - kecilan di pasar tani di mana pendapatan beliau ketika itu  ibarat sekadar cukup - cukup makan sahaja bagi bulan itu sahaja. Dengan berkat usaha keras beliau , impiannya telahpun kini menjadi kenyataan. Dan baginya , semuanya bukan hanya "luck" semata - mata tetapi atas usaha keras dan strategi perniagaan beliau sendiri.

Untuk makluman jua , ketika pre-launch E-Book yang pertama dibuka kepada 200 unit sahaja dengan harga promosi telah berjaya dijual dalam tempoh kurang 24jam. Dan ianya telah ditutup pada 26 Julai 2019 pada jam 9.30 malam. Selepas itu, penjualan diteruskan tetapi tidak lagi dengan harga promosi.


Secara umumnya , penjualan E-Book ni sekaligus bertujuan utnuk melantik ejen - ejen E-Book yang mana dengan penglibatan pihak media , ejen jualan , Instafamous , Blogger dan lain - lain adalah teramat dialukan kerana golongan ini sudah semestinya mempunyai bilangan pengikut yang ramai dan banyak serta dari pelbagai golongan. Blogger oi! Meh jadi ejen lekaih , leh dapat extra income tanpa buat apa. Dengan setiap pembelian E-Book dari link affiliate  sahaja.


Nak tahu lebih lanjut dan dapatkan e-book? Klik link ini - https://bit.ly/2ysamjG

Buat usahawan , boleh juga uolls untuk sertai Aliff's Prestige Club yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim selain memberi motivasi kepada ushawan serta menambahkan pengalaman dan pengetahuan lebih luas. Dan semestinya dengan menjadi ahli kelab ini , dapat turut serta dalam pelbagai aktiviti yang diadakan. Berminat, sila hubungi - 0162950586.

1 comment:

  1. bab strategi berniaga bagus dato alif ni,tapi perangai tu alahaiiiii

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen