Beli Baju Raya Dan Kelengkapan Umrah Haji Di Haqqi

12:30 AM Yanty Lee 2 Comments


Salam uolls , 

Mencari - cari baju raya dan tak tahu nak ke mana lagi selepas masih tak jumpa yang berkenan di hati? Okay , straight to the point . Ty ada satu butik ni yang pastinya bila uolls ke sana akan tak keruan.

HAQQI



Haqqi ialah portal beli belah yang dibangunkan hasil kerjasama Koperasi Tabung Haji Malaysia dan Glass Go Media Sdn Bhd. Haqqi merupakan pusat sehenti yang mempamer, menjual, dan menawarkan barangan kelengkapan dan keperluan Haji Umrah serta fesyen islamik.

Jadi ceritanya , Ty ke salah satu cawangan butik Haqqi yang terletak di Shah Alam. Apa Ty boleh gambarkan , orang ramai dah berpusu - pusu tunggu butik - butik di buka untuk membeli belah. Secara tidak langsung , Ty sendiri jadi teruja. Dan bila pintu butik , semua pakat serbu dan mulakan sesi shopping.


OMAIGOD!
Itulah reaksi Ty bila nampak baju ni. Terus Ty jatuh cinta pandang pertama , teramatlah berkenan dengan baju ni. Jadi tak keruan tapi Ty masih cuba kawal nafsu untuk cuba tengok baju - baju lain yang ada di dalam Butik Haqqi ni. 


OKay tak Ty try dua baju ni? Seriously , jadi rambang mata untuk buat pilihan baju yang mana nak dapatkan.

Di Butik Haqqi ni sedang sangat nak cari baju , sebab ruang yang dibahagi untuk pengunjung tak susah pun. 

KOLEKSI BAJU PEREMPUAN





KOLEKSI KEPERLUAN UMRAH / HAJI


KOLEKSI BAJU LELAKI




Nak tahu baju raya apa Ty dapatkan dari Butik Haqqi? Tunggu raya nanti ye.

Dan buat uolls yang nak cari baju raya di Butik Haqqi juga , boleh ke antara ke semua cawangan ini ;-

Butik Haqqi Shah Alam,
13 Jalan Plumbum S7/S, Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor.
No. Tel : 03-55234798

Butik Haqqi Bangi,
B-23-01, Jalan Medan Pusat Bandar 7A,
Bangi Sentral, 43650,
Bandar Baru Bangi, Selangor.                                                         
No. Tel: 03-8912 1542

Butik Haqqi TTDI,
No 14, Jalan Wan Kadir 4,
Taman Tun Dr Ismail,
60000, Kuala Lumpur.                                                                                                     
No. tel: 03-77322247

Butik Haqqi Terengganu
Pt 35341, Tingkat Bawah, Dataran Austin,
Jalan Tembusu 2, Wakaf Tembusu,
21300 Kuala Terengganu, Terengganu.                                                                       
No. Tel: 09-6627367

Haqqi Brunei,
Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah Complex,
Brunei Darussalam.

Untuk maklumat lebih lanjut , uolls boleh usha koleksi dan promosi dari Butik Haqqi di sini ;
Pembelian ONLINE di  www.haqqi.com.my  (24 jam)
Whatsapp : +6011 1635 6865                                                                                                                 
Call Center : +603-3358 2846                                                                                                     
Waktu perniagaan : Isnin -Jumaat : 10am-7pm / Sabtu : 10am-1pm / Ahad : Tutup
Instagram : @haqqi.com.my                      
Twitter: @haqqi_official                                           
Facebook: @haqqi.com.my 

2 comments:

  1. lawa yg hijau tu,macam mak datin hehehehehe

    ReplyDelete

  2. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen