Amal Detox Dengan Apple Cider Vinegar with Natural Honey

6:40 PM Yanty Lee 4 Comments


Salam U olls ,

Puasa dah seminggu lebih berlaku , masing-masing sibuk berazam nak cuba dapatkan bentuk badan yang sedap mata memandang apatahlagi ramai dah sibuk berangan nak bergaya dengan baju-baju raya persis artis. Tak gitu?


Baru 3 4 hari ni , Ty cuba amalkan me minum Apple Cider Vinegar with Natural Honey (ACV) dari Surya. Yang mana , hanya dengan mencampurkan 2 sudu ACV ke dalam segelas air putih sahaja. Dan di minum selepas setiap kali makan.

Orang Melayu sebut Cuka Epal.

Sebenarnya , Ty kerap kali tengok tentang kehebatan dari pengguna atau penggamal yang berkongsi keberkesanan ACV di Twitter. Jadi sebab tergolong dalam ategori nk body shape yang cantik , maka Ty pun tak terlepas nak muka mencuba.

Dengan ACV ni , banyak kelebihan dan khasiat dan antaranya ialah ;
- Detox
- Menurunkan berat badan
- Tekanan darah rendah
- Imbang kandungan gula dalam Sarah
- Membunuh Candidiasi ; penyakit bawaan kulit / yis
- Boleh gantikan dalam masakan harian

Mengamalkan ACV di bulan puasa sangatlah sesuai. Tambah pula buat yang waktu berbuka tu makan kemain lupa diri. Dengan ACV lepas pekena macam-macam dapatlah  meneutralkan semua pH. Tambahanpula , bila raya nanti dengan open house nya lagi.


Bestnya ACV ni, bahan-bahannya tanpa pengawet dan takde gula serta menggunakan madu asli. Rasanya memang khaw original. Yang pasti ada sijil HALAL dan sudah mendapat sijil pengiktirafan daripada HACCP.

Boleh beli di WATSON dengan harga RM21/- sahaja.

Tunggu apa lagi u olls , jom la sama-sama kita cuba dan kekal sihat bersama dengan ACV!

Info lanjut boleh usha - usha dapat di ;
Facebook  : www.facebook.com/Surya.Malaysia
Instagram : www.instagram.com/surya.malaysia

#SuryaACV #RasaSayangSemanisMadu

4 comments:

  1. Hehehe verangan nak bergaya dengan baju2 raya persis artis .. wowwww Ty kan dah cantik comel boleh jer bergaya sakan .. Cuka epal dgn madu ni kan mmg beat sesangat..anak2 akak pon suka ..

    ReplyDelete
  2. Baguslah cuka epal ni, nak amalkan jugak lepas bersalin nanti.

    ReplyDelete
  3. Wowwww cun la dia nanti hehhee

    ReplyDelete
  4. nnt jgn lupa ootd kayyy..nk tgk hasil lps minum acv sebulan! hihi

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen