Februari : Jadual Padat - Antara Tanggungjawab dan Rezeki

3:04 AM Yanty Lee 2 Comments

Salam u olls ,

Berkesempatan update sikit. Memang kebizian teramat , tambah - tambah masuknya bulan Februari. Blog pun tak terurus samalah diri sendiri.

Rezeki.

Tanggungjawab. Mungkin di mata orang , lama nya bercuti panjang directly masa CNY baru ni. Tapi hakikatnya , Im back to my family for reasons. Macam - macam hal nak diuruskan. Rasanya , semua antara kita mesti ada tanggungjawab terhadap keluarga masing - masing. Camtu la cheq hat bujang ni. Bukan kata yang ada anak bini ja.

Fuh. Seronok sebab dapat bersama orang tersayang tapi penat badan tak abis dah torture dengan hal kerja pastu ke Pahang.

Alhamdulillah , rezeki ke Taman Negara , Jerantut selama 4H3M atas tajaan untuk Kelab Blogger Ben Ashaari. Memang penat tapi did really enjoy kat sana. Akan diupdate very soon. IG & FB ada update setiap moment kat sana , terjah #kbbatamannegara leh tengok sendiri. 

Tak dan nak rehat , dapat peluang untuk turut sama sertai satu trip pula. Selamat passport memang dari last year dah renew. Syukur nya hari gaji n income lain masuk , boleh la buat sikit pertukaran Dollar untuk urusan peribadi. Yang lain fully sponsor. Rezeki , alhamdulillah. Ke mana? Tunggu update nanti!

Well , as blogger no internet no life. Jimat , no roaming. Sanggap bhai! Pantang dapat wifi , ter anti sosial tanpa sengaja.

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen