REVIEW BLOG by UJANG

12:55 PM Yanty Lee 6 Comments



*REVIEW BLOG by UJANG*

Korang kenal X siapa blogger ensem ni? Of course ramai di kalangan blogger tegar akan kenal punya.
betul ke tidak?

  • Ujang aka  Azfar Roslan , nama nya. 
  • Dah kahwin baru - baru ini jugak la... dengan blogger cun jugak ! (baru ke?...oppsss pengantin dah basi kot..teet)
  • Sangat kronik dengan Yana Samsudin - Heliza dan paling teruk kronik pada Lisa Surihani , baq hang!
  • Entry simple tapi best nak baca dan sangat santai.
  • Tajuk entry boleh pancing pembaca & saiko pembaca dengan kata-kata lucah tapi entry xda pun seperti rupa tajuknya.
  • Pernah memberi teguran yang membina kepada blog ini supaya meringankan blog dengan apa yang perlu dan tidak. (now OK  ke x? .. anyway Tengss beri tunjuk ajar)




6 comments:

  1. whooo....kamu sangat mengenali ujang...hihih~

    ReplyDelete
  2. wah.. stalker abis detail ujang..

    tak suka ujang..hehehe

    ReplyDelete
  3. La... awat plka xsuka? buka adek beradik ke yunk? LOL

    Xde la stakler.. dh jrg lyn blog2 ni..

    ReplyDelete
  4. ca datang dr blog ujang...ca pon suka baca blog dia..silent reader..hihi

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen