11.11 Double Digit Sale Gold & Jewellry , Kempen Beli Barangan Malaysia (KBBM) & Super Brand Store di PG MALL

Thursday, November 12, 2020



Salam uolls ,

Korang tau tak pasal ni?
iPrice Group adalah laman web carian meta yang beroperasi di Malaysia dan enam negara lain di seluruh Asia Tenggara iaitu di; Singapura, Indonesia, Thailand, Filipina, Vietnam, dan Hong Kong. iPrice bekerjasama dengan beberapa jenama terbesar di rantau ini seperti Lazada, Booking.com, Shopee, Hotels.com, Grab, Grab Food, KLOOK, Malaysia Airlines, dan banyak lagi. Secara berkala, iPrice Group mengeluarkan wawasan mengenai topik yang berkaitan dengan e-commerce, startup, dan lain-lain.

iPrice menghadirkan pembeli Malaysia tawaran terkini untuk pelbagai produk popular, seperti telefon pintar dari Apple, Xiaomi, Samsung, Oppo, dan Huawei, komputer riba dari Asus dan Dell, dan pilihan fesyen dari Uniqlo dan Adidas. 


Peta E-Dagang meletakkan 50 pemain e-dagang teratas di Malaysia berdasarkan purata trafik suku tahunan mereka, kedudukan aplikasi mudah alih, pengikut media sosial dan jumlah kakitangan.

Wajib di atribut ke https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ semasa menerbitkan.


Pernah dengar satu lagi platform membeli belah secara atas talian iaitu PG MALL tak? Honestly, Ty tak pernah jejak ke platform ini tetapi sekadar perasan ada iklan dan pengkongsian teman - teman yang sudah pun menggunakan platform PG Mall untuk membeli belah apa sahaja terutamanya apabila menjelang hari jualan yang penuh dengan potongan harga yang menarik minat untuk menjadi pembeli bijak.


 

Untuk pengetahuan uolls secara general nya , PG MALL telah berada dalam pasaran atas talian sejak tahun 2017 dan juga telah menjadi rangkaian platform jualan atas talian nombor satu di Malaysia. Okay , awat yang ni Ty tak pernah tahu pula? Sadis betul la my own life. Now dah tahu boleh la mula membeli apa sahaja bukan?

 

 GOLD & JEWELLRY


 

Dan untuk kali ini , Ty nak kongsi dengan uolls semua pembaca merangkap followers yang sukakan barang kemas terutamanya.

Aurora - Apply code : FPX10


Tai fook - Apply code : KBBM30

 

PG Gold Museum - Apply code : FPX10

 

Tengok ni uolls , di PG MALL ada sale giler - giler dan pastinya uolls akan juling mata nak pilih mana satu untuk beli. Entah - entah terus borong barangan kemas hanya di PG Mall 11.11 Double Date Sale ni. Janji puas hati dan berbaloi. Info lebih lant dan jenama barangan kemas apa yagn ada lagi boleh ke pautan ni -  https://pgmall.my/gold-jewellery-day .


KEMPEN BELI BARANGAN MALAYSIA (KBBM)


Selain dari barang kemas , sempena musim COVID 19 melanda negara kita jom lah sesama kita membantu ekonomi negaa dengan menyahut seruan dalam
Kempen Beli Barangan Malaysia (KBBM) yang sedang berlangsung sehingga Disember 2020 nanti. Banyak barangan yang boleh didapati untuk seisi keluarga seperti produk keperluan rumah, barangan runcit, barang untuk kanak-kanak dan bayi, kesihatan & kecantikan, automotif & sukan, peralatan elektronik dan juga fesyen.

 

Jom jenguk apa yang boleh bantu dengan beli barangan Malaysia di - https://pgmall.my/proudly-local-campaign . Uolls boleh rembut peluang unutk nikamti potongan harga untuk setiap pembelian mininum RM50/- dengan Kod Kupon Potongan RM20 : KBBM20 manakala pula pembelian sehingga RM100/- dengan Kod Kupon Potongan RM30 : KBBM30.


 

 


 

 

 

 

Prowell : https://pgmall.my/Prowell-1

 

Selain dari barangan di atas , banyak lagi seperti ;

1. Dr.Irma Skincare : https://pgmall.my/DR.-IRMA-SKINCARE

2. Foodzyla : https://pgmall.my/Foodzyla-Shop-1

3. Herbal : https://pgmall.my/Herbal

4. Pagoda : https://pgmall.my/PAGODA-1

5. Sabahborneo123 : https://pgmall.my/Sabahborneo123-1

 

Kan ? Banyak betul barangan yang boleh kita beli dan lebih banyak juga kita boleh berjimat cermat dalam membeli.

 

SUPER BRAND STORE




Tidak kurang hebatnya juga gais , korang ang nak beli barang sukan , mesin urut badan , barangan elektronik , segala fesyen yang menjadi idaman boleh uolls dapatkan juga di PG MALL.

 




Antara jenama yang turut serta dalam Super Brand Store ;

1. P&G Official Store : https://pgmall.my/P-and-G-Official-Store

2. BRAND'SSUNTORY (M) SDN BHD :   https://pgmall.my/BRANDS-SUNTORY-(M)-SDN-BHD

3. REVLON Official Store : https://pgmall.my/REVLON-Official-Store-1

4. Crocs : https://pgmall.my/CROCS-1

5. NestlĂ© Online Store : https://pgmall.my/Nestl%C3%A9-Online-Store-1

6. Julie's : https://pgmall.my/Julies

7. Focus Point : https://pgmall.my/Focus-Point-1

8. GINTELL (M) SDN BHD : https://pgmall.my/GINTELL-(M)-SDN-BHD-1

9. Skechers Malaysia : https://pgmall.my/Skechers-Malaysia

10. vivo Malaysia : https://pgmall.my/vivo-Malaysia-1

11. HURIX'S : https://pgmall.my/HURIXS-1

12. G2000 Malaysia Official Store : https://pgmall.my/G2000-Malaysia-Official-Store-1 

 

Ha korang tunggu apa lagi masih sempat nak berbelanja dengan jimat lagi berbaloi di PG MALL. Jom serbu!

Website: www.pgmall.my 

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : www.instagram.com/pgmall.my/

 

Selamat membeli belah di PG MALL , uolls!

Post a Comment

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.