Pertama Di Malaysia - 3D Watch Virtual Expo di Beecomb

Saturday, August 29, 2020

Salam uolls,

Mesti ada yang seperti terkejut bila baca tajuk entri kali ni. Ty sendiri rasa cam teruja sebab tak pernah tahu pun mengenai bagaimana jualan expo atas talian tambahanpula ia merupakan yang pertama di Malaysia.Selalunya kita bila dengan ada “expo” mesti menggambarkan “sales” yang boleh kita jadi tak keruan dan semestinya akan bersedia fizikal dan mental untuk menghadap tapak expo yang semestinya dibanjiri ramai orang. Tapi di Beecomb Malaysia , semua tidak lagi perlu ada kerisauan itu kerana kita boleh berada di expo secara alam maya. Mudah sahaja , apa yang kita perlu lakukan ialah memuat naik applikasi Beecomb Malaysia di telefon pintar.

Ia merupakan applikasi percuma. Dengan norma baru ini kita tidak lagi perlu bersusah payah malah bersesak untuk membeli apa yang kita inginkan tanpa batasan. Dan semestinya apa yang ditawarkan pada 3D Watch Virtual Expo di Beecomb ini adalah sangat menarik. Sudah semestinya suasana juga gempak dan mantap sahaja dengan pelbagai jenis tawaran jam yang ada.


Welcome in Beecomb sangat esklusif
Ty sign in with  Akaun Google je.

Rasa cam main PUBG/COD bagai tapi best.


Contoh sales dari jenama EVO yang Ty singgah booth EVO


Antara jam tangan yang menarik dan menjadi rebutan adalah dari jenama EVO. Mana tidaknya harga yang ditawarkan sangat murah berbanding dengan harga asal. Buat yang gemarkan jam tangan , Ty rasa ini lah masanya untuk korang join 3D Watch Virtual Expo ini di Beecomb mesti boleh tambah koleksi.


Apa yang menariknya Expo ini adalah seperti expo yang sedia ada dahulu kerana expo ini bukanlah sehari sahaja atas talian tetapi mengambil masa dan hari lebih kurang sama juga. Ianya bermula dari 29 Ogos 2020 sehingga 31 Ogos 2020 , jadi dengan telefon pintar masing - masing dan di mana jua berada korang boleh ikuti virtual expo ini.

Menarik bukan?

Tunggu apa lagi , jom pakat kita usha rapat mana jam tangan yang boleh grab gais dengan Ty. Tunggu apa lagi? Cepat muat naik sekarang Applikasi Beecomb ; 

klik untuk muat naik (HUAWEI)

klik untuk muat naik (Pengguna Android)

klik untuk muat naik (Pengguna iOS)

Selamat memborong di Beecomb gais!

6 comments

 1. Bagus tak payah menapak jalan ke expo dah lepas ni

  ReplyDelete
 2. Alaaa!!!!kat Singapore Tak boleh download!!!!

  ReplyDelete
 3. Bgusnya apps expo ni. Selamat nak shopping.. Macm2 ade..

  ReplyDelete
 4. Salam, blogwalking here, done follow blog ini. Dunia apps semakin popular di zaman kini. huhu

  ReplyDelete
 5. Baru nampak ni. Dah habis pula expo.

  ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.