Review Produk : B'Vite Mencantikkan Kulit dan Menyihatkan Badan

6:02 PM Yanty Lee 14 Comments

Salam U olls ,


B'Vite | Penampilan cantik dengan tubuh badan sihat , sememangnya menjadi keinginan dan kehendak kepada setiap manusia. Tak kira lah dari atau di dalam golongan wanita mahupun lelaki. Yakni , selain penjagaan dalaman , penjagaan luaran adalah menjadi faktor utama juga. Dan terutamanya penjagaan kulit , ini kerana pastinya akan ada rasa pada setiap orang mahukan kulit yang cantik dan bertampilan menarik.

Okey , begitu juga dengan Ty.

Baru ni , Ty baru saja mengamalkan dan sudah menghabiskan 2 buah botol B'Vite selama sebulan. Orang lain nak cantik dan sihat , Ty pun nak mencuba juga.

Alhamdulillah , dengan pengambilan 2 sudu besar pada setiap pagi dan sebelum masuk tidur. Semasa pengambilan , sedikit perubahan yang Ty dapat lihat dan rasa secara tidak langsung terhadap tubuh badan Ty. Contohnya , senang membuang toksin - toksin dari badan , terasa berat badan ringan. Niat sebenarnya Ty nak cuba tengok perubahan dari segi tona warna kulit akibat terbakar rentung hangus selepas bercuti dan bersantai di bawah pancaran sinaran uv matahari yang terik.


Nampak tak sedikit perbezaan dan perubahan pada tona warna kulit Ty ? Mungkin tak jelas dan walaupun tak ketara , ye lah u olls Ty pun baru cuba 2 buah botol jadi mustahil untuk kulit jadi putih melepak. Sikit demi sikit , tona warna kulit sudah berkurangan dan cerah sikit demi sikit. Yeah , great so far , dah tak macam anak Negro dan kembali menjadi anak kepada daddy dan mummy. Ahaks.

Kalau u olls pun nak kulit cantik , putih gebu juga keanjalan yang tenang juga sihat luar dalam bolehlah mencuba produk B'Vite untuk mendapatkan hasil yang positif. Ty sendiri pun pasti akan yerus mengamalkan, in sha Allah. Mudah - mudahan berhasil dan terus kekal cantik. Chewah , gitu.


U olls yang ingin jadi cun juga , jom sama - sama kita terjah FB Page B'Vite Official HQ dan cepat - cepat buat pesanan produk B'Vite ni untuk jadi lebih cantik ala - ala awek muda kerana produk ini dapat juga kedutan di wajah dengan menghindarkan anti penuaan.

Bagi yang berminat untuk mencuba dan mendapatkan produk B'Vite juga keterangan lebih lanjut boleh lah dapatkan di : -

Facebook : 
Legacy Secret Trading [klik]
B'Vite Official HQ [klik]

Apa - apa pun , pastikan u olls mendapatkan produk yang ORIGINAL. Selamat mencuba dan kekal cantik sambil sihat.

14 comments:

  1. amboi makin shantik la dia lepas nie kan.

    ReplyDelete
  2. Wah wah tung ar tantek. Kekekeke. :P

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum yanty...mcm best jer produk ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam Mama Mas Zull.. best2 cubalah try..

      Delete
  4. Nk cantik berseri jgk lah heeee rm33 sebotol ke Ty?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba kak JM!! Yes harga tu...dptkn la dipasaran atau terus online

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen