Web Rasmi Dan Instagram Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, September 20, 2014

Salam u olls,

Untuk pengetahuan umum, pastinya semua rakan blogger seantero kenal dengan blogger bernama Ben Ashaari. Pemilik dan penulis blog www.benashaari.com. Beliau telah menubuhkan satu Fan Page "Kelab Blogger" di Facebook bagi tujuan untuk mengumpul dan menyatukan rakan blogger di alam maya seluruh pelusuk. Rata - rata datang dari Malaysia. 


Rakan blogger di Kelab Blogger telah mencecah hampir 23k. 


Di atas sokongan semua , kini Kelab Blogger Ben Ashaari secara rasminya telah mempunyai laman web rasmi sendiri ; www.kelabbloggerbenashaari.com.


Perancangan Pembinaan blog ini yang diilhamkan oleh perkongsian idea daripada rakan-rakan senior KBBA, tidak lain tidak bukan, ianya bertujuan untuk menjadikan kelab ini sebagai satu komuniti blogger yang aktif dibawah bimbingan pengasasnya iaitu Ben Ashaari. Dengan tagline “Bukan Sekadar Blogger“. - petikan daripada entri pertama di laman web rasmi KBBA.
Kelab Blogger Ben Ashaari juga telah mencipta satu akaun Instagram bagi memuat naik gambar - gambar daripada aktiviti yang dianjurkan atau dilakukan oleh kelab ini. Jom follow akaun Instagram@kelabbloggerbenashaari .
Dengan wujudnya kedua - dua platform ini semua rakan alam maya tidak kira dari kalangan blogger atau pun pembaca setia blog dapat berinteraksi secara tidak langsung.


Jom ikuti laman web rasmi (blog) Kelab Blogger Ben Ashaari dan Instagram untuk perkembangan kelab.


Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA) : Bukan Sekadar Blogger

3 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Singgah sini blogwalking....singgah blog saya ye..tq.

    ReplyDelete
  3. Sentiasa memberikan sokongan , alhamdulillah KBBA terus maju.

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.