Kuala Lumpur Modest Fashion Week 2016 di PICC

Sunday, December 4, 2016


Salam u olls ,


Untuk pengetahuan u olls , Kuala Lumpur Modest Fashion Week 2016 telah berlansung pada 3 Disember 2016 (semalam) dan 4 Disember 2016 iaitu pada hari ini yang diadakan di Putrajaya International Convention Centre.Alhamdulillah  , Ty & rakan blogger KBBA juga blogger - blogger antarabangsa dapat bersama - sama dalam majlis gemilang dan yang pastinya berprestij. Terima kasih kepada pihak penganjur dan penaja utama #KLMFW2016 iaitu Cosmoderm Malaysia.


Cosmoderm adalah produk halal buatan Malaysia yang telah bertapak sejak 15 tahun lamanya. Pengguna produk Cosmoderm ini juga rata - rata dari luar negara Malaysia seperti Singapura , Brunei , Lebanon dan lain - lain. Bagi mereka yang ingin mencuba produk penjagaan kulit dari Cosmoderm boleh dapatkan di Guardin , Wellness yang berhampiran dan juga melalui pembelian online  di www.cosmoderm.com my .


Antara koleksi yang diperagakan pada petang Ahad adalah dari designer Carolina Ferioli , MFA , Nihaan dan lain - lain.


Julung kali nya , Ty berpeluang melihat fashion show Muslimah. Rekaan yang diperagakan adalah sesuai digayakan bagi orang Muslim terutamanya golongan wanita Muslim dengan rekaan moden dan santai.


Pendedahan yang lain buat Ty. Terima kasih Cosmoderm Malaysia atas undangan. 


4 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.