Koleksi The Liberal Art Of Geometry dari Sembonia

Thursday, July 2, 2015Dunia fesyen berubah mengikut peredaran masa. Terbaru , jenama fesyen terkemuka - Sembonia tampil dengan koleksi berkonsepkan "The Liberal Art of Geometry". Untuk pengetahuan secara umum , secara am nya "geometry" adalah lebih kepada penggunaan pada sesuatu yang lebih kepada struktur pembinaan di mana sinonim dengan pekerjaan oleh golongan arkitek dsb.


Pilihan warna kuning menjadi tema dan nadi bagi keluaran koleksi terbaru dari Sembonia yang pasti dapat menyakinkan kepada pembeli / pengguna dengan gaya yang trendy serta sesuai untuk semua lapisan golongan masyarakat tanpa mengira usia di zaman moden pada hari ini.


"The Liberal Art of Geometry" , Sembonia ingin menterjemahkan gaya yang lebih dramatik , berani dengan paten lebih baru dan polos. Setiap garisan dan sudut berstrukturkan bentuk geometri istimewa serta cetakan flora dan fauna akan memberikan satu nafas yang segar dan tampak lebih urban salam rekaan beg mengikut peredaran masa kini.


Sembonia menjaminkan penggunanya antara barangan seperti beg , kasut dan aksesori akan memiliki sesuatu yang memberi kepuasan serta pastinya dapat digayakan pada bila - bila masa dan di mana jua.


Untuk maklumat lanjut , 

Website : www.sembonia.com

2 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.