SEGMEN : BEN ASHAARI DAN SAYA

Thursday, June 21, 2012



Blog macam mana yang suka dibaca oleh saya ?
  • Blog yang simple macam blog Abang Ben Ashaari
  • Blog yang straight to the point , ringkas dan padat macam blog Abang Ben Ashaari juga
  • Blog yang tidak berunsurkan sebarang unsur - unsur tidak berfaedah
  • Blog yang ringan apabila menjejaki ke blog tuan tanah
  • Blog yang mengisahkan hal peribadi , sekeliling dengan perkara yang boleh dikongsi.
  • Blog masakan macam blog Mat Gebu.
  • Blog photography ; boleh cuci mata ketika tekanan dengan kerja di mana jua.
  • Blog tutorial untuk kemaskini blog dari masa ke semasa
  • Blog unsur kata-kata hikmah , pujangga , keagamaan dsb.
  • Blog yang ada ajar cara buat  own made  kad , etc macam [email protected]
  • Blog review wayang sebab terpengaruh jadi kaki wayang sejak bersama si dia, setuju tak Kak Fiza?
Salam Segmen
Salam Berkenalan
;-)


43 comments

  1. wuuwuuu, blog nana tak update slalu haha. nana dtg bkunjung balas! :DD
    http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. xde pon macam blog syahir? =p

    ReplyDelete
  4. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  5. eyqa dari segmen yang sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    P/S : eyqa follow sini :)

    ReplyDelete
  6. tingtong...
    dari segmen yg sama...
    hehe
    http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #706

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  8. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. kunjungan balas.. slm knal.. :)

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    follow sini jugak.. :)

    ReplyDelete
  10. YA ! sy sgt bersetuju yang ariff ! . hahaha ..

    ReplyDelete
  11. YA !, sy sangat bersetuju yg ariff ! hahaha

    ReplyDelete
  12. saya join segmen abg ben jugak..singgah la~

    http://milopurple.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. wah!! semua blog2 tu best btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

    ReplyDelete
  14. follow sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  15. salam..wah setuju sesangat kesemua di atas..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  16. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. singgah baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  20. http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    Hai.. dr segmen yg same.. TQ follow .. :)

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. singgah dr segmen sama... done follow :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  24. berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  25. hai! deno dtg dari segmen yg sama dan terus folo sini :)

    ReplyDelete
  26. membalas kunjungan sambil follow kat sini...

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen yang sama..
    done follow(730#),hit me back k!..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  28. Salam dari segmen yang sama, balas kunjungan and done follow back. thanks ^_^

    ReplyDelete
  29. Dari segmen yang sama.TQ sudi singgah.

    ReplyDelete
  30. Selamat petang.. maaf.. Baru sempat balas kunjungan.. Semalam kepenatan x_x

    Thanks follow saya dan done follow awak..

    http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  31. singgah dab folo.. nice blog hee :)

    ReplyDelete
  32. Harap2 blog Abey pun termasuk dlm blog yg disukai. haha.

    Kunjungan balas.

    ReplyDelete
  33. baby singgah sini juga dr segmen abg ben tu, dh follow ;)

    ReplyDelete
  34. salam perkenalan.....singgah membalas kunjungan......nak mintak tlg blh?? tlg support penyu2 yang da nak pupus ni....kat sini...and blh join contest skali....thanks.....http://eimah2328.says.com/recommendations/wwf-blogger-campaign

    ReplyDelete
  35. salam kenal dari arepnakbebel.com...arep follow kamu!

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda, follower yg ke 743....thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  37. blog merapu mcm kite awak suke tak?hehehe

    ReplyDelete
  38. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  39. salam kenal...nieza dari segmen yang sama.. ^-^

    ReplyDelete
  40. sori lmbt respon. follow sini. 752. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.