Bukit Jambul Hiking Trail

10:33 PM Yanty Lee 0 Comments


View top of Bukit Jambul

Wohoooo , lama tak hiking. Jogging and playing badminton pun off & on. Diet itu tidaklah tapi ramai kata dah kurus. Wow. Mereka - mereka nak amik hati je kot.

Okay , back to the story. Geng-geng #crazymental88 tengah mood diet and memang join program - program kurus segala bagai. Jadi kali ni balik Penang , tidak lagi pergi melantak itu ini. Walhal everyone know that Penang is Heaven of Food . Tapi kali ini depa ajak cheq pi hiking la segala.


Fuh! Semput cheq nak habaq tapi once you reach to the top after 30 to 40 minutes hiking up and you are happy with the scenery.

Too bad , too packed of my schedule so tak dapatlah jog or hike sangat with them everyday. Sambung semuanya once back to Putrajaya jawabnya.

Berstamina ka nak ke Taman Negara in few days to come?

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen