IKEA Cheras - Shopping atau Makan

1:31 PM Yanty Lee 8 Comments


Salam u olls ,

Baru ni , kesempatan ke IKEA Cheras dengan Kak +Sue Izza selepas hadiri satu event di Ampang. Terpaksa cuti separuh hari atas urusan tertentu kekdahnya.


Hampir 1-2 tahun juga la dah tak jejak kaki kat IKEA Damansara tu , dulu selalu turun sebab boleh kata port "perabih duit" and of course la kerap nya ke sana dengan tersayang , my mummy. Kereta Waja ke Mr.Reddy ke asal boleh sumbat dia nak je borong IKEA kalau boleh. Kereta dia memang tangkap muat je , si scandal Preve ku.


Dahsyat , lupa diri terus orang tu shopping. Nafsu ai sentiasa terkawal. Aim satu benda satu satu benda tu je la Ty rembat. Tempat gantung baju , nak gantung baju - baju kurung kononnya. Nanti dah pasang , ada masa Ty update lain.


Kalau tak makan Meatball kat IKEA memang tak lengkap la pakej ke sini. Tapi tempias nafsu bersaka petang tu memang macam tak makan dah nanti - nanti .Asalnya nak lepak makan sambil live update blog pasal event yang baru pergi dan nak habiskan masa sebelum attend event satu lagi sebelah malam (tapi PR no respon kesudahnya).

Kes culik makin berleluasa , asal kena culik jalan pintu rumah tu kabur. Bahaya penculik - penculik tersayang cheq ni. Merata derang bawa , kalau bole dari pagi sampai malam. Ntah2 esoknya baru balik. Terbaikla u olls.

8 comments:

  1. Tak pernah lagi makan meatball ikea.. Teringinnyaaa

    ReplyDelete
  2. klau dah meatball biasa² pon husna rasa sedap, agak² meatballs ikea nih rasa mcm mna ea?? teringin jugak nih.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. kalau saya dua2... shpping n makan..hihi

    ReplyDelete
  4. Tak pernah makan meatball ikea.. Huhuu.. Nanti nak ajak jai la, kat cheras tak jauh.

    ReplyDelete
  5. Memang kalau Yani g sini makan je, shopping tu tolak yang ke-dua :D

    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. heee. pnh p tp xprnh mkn meatball dia..huaaaa... ramai bebenorrrr..

    ReplyDelete
  7. baru first time pergi Ikea Cheras last week. meatball macam dah tak mengancam seperti dulu. kek je still marveles. hehehe

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen