OHSEEEM Giveaway by Faqihah , Scha & Ain

5:43 PM Yanty Lee 0 Comments


KLIK BANNER UTK JOIN

Tagged : Iemaa Ngekngok



0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

Giveaway From Korea & Sydney

5:13 PM Yanty Lee 2 Comments





2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

Giveaway by Ira , Gendut & Nanie

4:47 PM Yanty Lee 2 Comments


              



  

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking ! (bahagian 2)

2:14 PM Yanty Lee 0 Comments


First of all , THANK YOU Cik Bunny coz invite untuk join segmen ini.

Jom join!




0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

10 Days Challege : Day 1 - Your Facebook profile photo.

1:16 PM Yanty Lee 0 Comments



Blogger out there , meh add FACEBOOK !

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

REVIEW BLOG by UJANG

12:55 PM Yanty Lee 6 Comments



*REVIEW BLOG by UJANG*

Korang kenal X siapa blogger ensem ni? Of course ramai di kalangan blogger tegar akan kenal punya.
betul ke tidak?

  • Ujang aka  Azfar Roslan , nama nya. 
  • Dah kahwin baru - baru ini jugak la... dengan blogger cun jugak ! (baru ke?...oppsss pengantin dah basi kot..teet)
  • Sangat kronik dengan Yana Samsudin - Heliza dan paling teruk kronik pada Lisa Surihani , baq hang!
  • Entry simple tapi best nak baca dan sangat santai.
  • Tajuk entry boleh pancing pembaca & saiko pembaca dengan kata-kata lucah tapi entry xda pun seperti rupa tajuknya.
  • Pernah memberi teguran yang membina kepada blog ini supaya meringankan blog dengan apa yang perlu dan tidak. (now OK  ke x? .. anyway Tengss beri tunjuk ajar)




6 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANA

12:27 PM Yanty Lee 8 Comments

   
* klik pada banner utk ke tanah blog segmen tuan empunya*

Sedang BW terjumpa SEGMEN ini dan teruja so join.
Memandangkan sibuk dengan hal kerja serta peribadi lama xhadap blog & update.
Dah alang2 on9 boleh la ramaikan kenalan antara bloggers.
- eratkan lagi silaturahim -
INSYALLAH

Dengan ini , di tag kesemua rakan blogger yang follow / tidak follow untuk join segmen by Hana untuk memeriahkan lagi suasana segmen ini. JOM!!

8 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

10 Days Challenge

11:16 AM Yanty Lee 3 Comments


Day 1
  • Your Facebook profile photo.

Day 2
  • A photo of yourself a year ago.

Day 3
  • A photo of someone you love.

Day 4
  • A photo that makes you happy.

Day 5
  • A photo of  you making a funny face.

Day 6
  • A photo of a former crush.

Day 7
  • A photo of you and your best friend.

Day 8 
  • Your most recent photo of  you.

Day 9
  • A photo of you have taken.

Day 10
  • A photo that makes you laugh.

3 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

Giveaway 7 Days

3:55 PM Yanty Lee 0 Comments



Semua follower and non follower di tag

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

Happy Eid Ul-Adha 2011

2:26 PM Yanty Lee 0 Comments


























Salam Aidil Adha !

:::  " pergorbanan yang kita buat tidak mungkin ada yang nampak tetapi sekiranya kita buat perkara yang bertentang mereka selalu nampak " :::

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen